لیست اختراعات ساجد امجدی
در اين اختراع با توجه به اهميت شير شتر و ويژگي هاي عملكردي و غذايي خاص پروتئين هاي آن و همچنين با توجه به فساد پذيري شير شتر و لزوم فراوري سريع، اجزاء مفيد به ويژه پروتئين آن استخراج و پس از مخلوط با منيزيم، نشاسته ذرت و طعم دهنده به قرص تبديل شد كه ميتواند جهت مصرف مستقيم و يا حتي به عنوان جزئي از فرمولاسيون انواع مواد غذايي به كار رود. در اين اختراع، كنسانتره پروتئين شير شتر توسط فرآيند اولترافيلتراسيون، ديافيلتراسيون (رقيق سازي با آب و سپس اولترافيلتراسيون مجدد) و سپس خشك كردن توسط اسپري دراير توليد و شرايط ان بهينه شد. همچنين با بررسي، شناخت و كنترل مهمترين پارامترهاي فرايند خشك كردن پاششي، خصوصيات فيزيكوشيميايي و عملكردي كنسانتره پروتئين شير شتر كنترل و بهبود داده شد و دانش فني توليد اين نيز محصول ارائه شد. كنسانتره پروتئين شير شتر پس از مخلوط با منيزيم، نشاسته ذرت و طعم دهنده توت فرنگي به روش گرانوله كردن خشك تبديل به قرص گرديد تا سبب ايجاد تنوع در عرصه قرص ها و مكمل هاي تغذيه اي به ويژه براي ورزشكاران شده و با توجه به به كارگيري منيزيم در فرمولاسيون قرص به همراه يك طعم دهنده مناسب از جمله طعم توت فرنگي، يك قرص فراسودمند با خصوصيات حسي و تغذيه اي مقبول و كيفيت بالا را به صنعت و جامعه معرفي ميكند.
موارد یافت شده: 1